top of page

Boekaankondiging: "The Art of Quality Investing"Vanaf vandaag is het boek The Art of Quality Investing beschikbaar op Amazon. Het betreft een geactualiseerde en geüpdate versie van mijn eerste boek De kaviaarformule en zal internationaal actief gepromoot worden door mijn goede vriend Pieter Slegers, de man achter de sociale mediakanalen en nieuwsbrief ‘Compounding Quality’, waar vermoedelijk intussen iedereen van gehoord heeft.


Natuurlijk willen we proberen er een succes van te maken en ik wil daarom de hulp inroepen van de trouwe lezers van mijn blog. Ik zou graag zo veel mogelijk goede reviews verzamelen op zowel Goodreads.com als op Amazon. Dus een warme oproep aan iedereen die De kaviaarformule gelezen heeft: laat alsjeblieft in het Engels een review achter op Goodreads.com (je hebt een account nodig). Het zou me erg helpen. En voor iedereen die De kaviaarformule nog niet gelezen heeft of hem gewoon nog een keer wil lezen nu het boek geüpdatet en geactualiseerd is én graag zijn of haar Engels wat wil oefenen, bestel dan hier The Art of Quality Investing en laat een review achter op Amazon en op Goodreads.
Dank!

Luc

Comments


bottom of page