top of page

Sharepad

Onlangs werd ik gecontacteerd door de marketingmanager van de Britse dataprovider Sharepad. Bij het bedrijf hadden ze een ongebruikelijke instroom aan nieuwe klanten opgemerkt uit Belgie en Nederland. Na wat onderzoek bleek dat te zijn veroorzaakt door mijn boek ‘De kaviaarformule’. In het boek raad ik de screener aan omwille van het gebruiksgemak, het groot aantal beschikbare parameters en de wereldwijde database.

Sharepad heeft me gevraagd partner te worden en de software op mijn blog in de kijker te zetten. Normaliter maak ik geen reclame op mijn blog, maar in dit geval heb ik er wel oren naar aangezien ik het product sowieso aanraad in mijn boek en er zelf al jaren gebruik van maak. Lezers die intekenen op een jaarabonnement krijgen bij gebruik van onderstaande link en code de dertiende maand gratis. 

Gebruikers buiten het Verenigd Koninkrijk hebben omwille van nieuwe bankregels helaas niet de mogelijkheid om gebruik te maken van de proefperiode van één maand. Je dient meteen te betalen voor een volledig jaar. Ik heb aangegeven dat dat voor velen een drempel is aangezien ze de software nog niet hebben geprobeerd. Bij Sharepad verzekerden ze me dat een proefperiode toch mogelijk is door abonnee te worden en binnen de maand je subscriptie op te zeggen indien de software je niet bevalt. Je krijgt dan het volledige bedrag teruggestort. Zo heb je toch de mogelijkheid de software te testen.

Kortom, ben je op zoek naar een goede screener om kwaliteitsaandelen op te sporen en bereid om er een paar tientjes per maand voor te betalen, probeer dan Sharepad. Ik ben nog geen betere screener tegengekomen en kan de software intussen niet meer missen.

Log in via onderstaande link en gebruik de code 'kroeze'.

https://sharescope.co.uk/kroeze  

 

Luc

bottom of page