top of page

Een kortingscode voor mijn nieuwe boek

Beste lezer,


Het is bijna zover. Op 26 september publiceert Uitgeverij Lannoo mijn tweede boek: Het beleggersbrein – vermijd denkfouten en presteer beter op de beurs.


Voor de lezers van mijn blog heeft Lannoo een pre-order korting van 10% en gratis verzending voorzien. Gebruik de code beleggers10 via bijgaande link https://www.lannoo.be/nl/het-beleggersbrein. (De code is enkel geldig via de webshop van Lannoo tot 31/12/2023. De code is niet cumuleerbaar met andere promoties en kortingscodes.)


In mijn eerste boek De kaviaarformule las je alles over mijn interpretatie van het zogenaamde kwaliteitsbeleggen. Bovendien kun je aan de hand van de duidelijk gedefinieerde en praktisch toepasbare checklist zelf meteen op zoek naar ’s werelds beste bedrijven. Waar ik het in De kaviaarformule echter weinig over heb gehad zijn onze emoties en psychologische tekortkomingen. Die zaken zijn eveneens van groot belang om op de beurs goede resultaten neer te zetten. Fondsmanager Ricky Sandler vatte het ooit mooi samen:


"The investment business is one part having the right underlying philosophy, one part doing great research and analytical work, and one part a game, where you have to understand the mindset, psychology and emotions of people on the other side of the trade." - Ricky Sandler


Beurspsychologie staat daarom centraal in Het beleggersbrein. We zijn emotionele wezens en maken massaal denkfouten. Elke dag. Gelukkig zijn ze in de meeste gevallen onschuldig. Maar wanneer je financiële beslissingen neemt, ben je er maar beter uiterst waakzaam voor. Onschuldig ogende denkfouten kunnen in je portemonnee immers een spoor van vernieling achterlaten. Het is voor beleggers daarom van groot belang om ze tot een minimum te beperken. Het beleggersbrein helpt je daarbij op weg. Het doel van het boek is om van de lezer een rationele belegger te maken.Commentaires


bottom of page